Dbvisit Community Dbvisit home       

Go Back   Dbvisit Community > Dbvisit Standby - Technical > Dbvisit Standby - with RAC

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-01-2008, 10:35 AM
Arjen Visser Arjen Visser is offline
Dbvisit Team
 
Join Date: Jan 2008
Location: Auckland, New Zealand
Posts: 380
Default DDC file RAC question

We have a RAC database called PROD. The RAC instances are PROD1 and PROD2. On the first Primary RAC server, we specified PROD1 for the Oracle Destination SID and Standby RAC Server 1 for the destination server .
On the 2nd Primary RAC server, I'm assuming the Oracle Destination SID should be PROD2 and the Destination Server should still be Standby RAC Server 1.

Or should the Destination SID still be PROD1?

I'm not sure about this since Dbvisit Standby is only run on one of the Standby RAC servers.

Last edited by Mike Donovan; 07-11-2011 at 12:24 PM.
Reply With Quote
  #2  
Old 05-01-2008, 10:36 AM
Arjen Visser Arjen Visser is offline
Dbvisit Team
 
Join Date: Jan 2008
Location: Auckland, New Zealand
Posts: 380
Default DDC file RAC question

You are correct, the Oracle Destination SID should be set to PROD2 and the Destination Server should still be Standby RAC Server 1.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are Off
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +12. The time now is 12:11 AM.